Despre noi

Proiectul eRecenzii a pornit ca un hobby in martie 2019. Initial echipa noastra era formata dintr-un IT-ist si un inginer, ambii pasionati de tehnologie, dar cu activitati in domenii diferite. Pe parcurs, s-au mai alaturat echipei alti entuziasti ai tehnologiei.


Am observat ca in romania smart home este la inceput, iar oamenii nu prea stiu exact de ce sa mearga pe aceasta cale sau cum sa inceapa upgrade-ul la o casa inteligenta.

Ne-am planuit sa testam diferite produse inteligente cu un interval de preturi variat, punand accent pe device-urile smart home.

Ne-am propus sa aducem informatiile in fata utilizatorilor intr-un mod in care oricine ar putea sa le inteleaga, implicit sa le foloseasca.


Echipa eRecenzii

IT-ist pasionat de tehnologie și tot ce înseamnă smart home. În timpul liber testează diferite produse și își filmează/scrie părerile prin diferite locuri. Mai este pasionat și de board games.
Inginer, pasionat de maşini, mari şi mici, boardgames şi un pic de tehnologie. Tehnologia există peste tot. Dar nu poţi să aduci maşina în casă (încă). Şi atunci îşi exprimă ideile despre orice tehnologie aici.
Student, cu o scurtă experiență ca QA Tester, entuziasmat de tot ce inseamnă tehnologie. Pe erecenzii.ro testează produse smart-home și își expune părerile sub formă de articole
Elev , aspira să demonstreze eficiența gadget-urilor smart home prin intermediul erecenzii.ro . Pe site are rolul de a redacta articole despre produsele smart-home.