Cum să îți aduni toate gadgeturile smart în Google Home

How to

Timp necesar: 2 minutes.

Google Home este una din cele mai populare aplicații de comandă și control al device-urilor smart. Aplicația “Google Home”, disponibilă pe Android și iOS, are capabilitatea de a aduna toate device-urile sub aceeași umbrelă, oferind o interfață foarte intuitivă.

Odată ce gadgetul a fost configurat, este foarte simplu de adăugat în familia Google urmând pașii:

  1. Click / Tap pe simbolul „Add”

  2. Set up a new device:

    După ce am dat click pe „Add”, o nouă fereastră se va deschide, urmând a fi selectat „Set Up Device”

  3. Click / Tap pe “Have something already set up”:

    După ce pasul doi a fost efectuat, o nouă fereastră se va deschide, fiind necesar a fi selectat “Have something already set up”, deoarece smart device-ul va fi luat din aplicația proprietară

  4. Căutarea aplicației dorite pentru a fi adăugate in ecosistemul Google

    Cautați aplicația pentru a fi adaugată în ecosistemul Google. Este nevoie să adaugați credențialele de logare în contul fiecărui device

Odată adăugat, este foarte simplu de controlat, în aplicație afișându-se o nouă iconiță a device-ului. Când intrați pe fiecare device în parte, acesta va conține aceleași capabilități de control ca și prin intermediul aplicației native.

Adaugând toate aplicațiile într-un singur loc, controlul asupra fiecăruia dintre acesta este mult mai rapid și mai eficient. În același timp, toate device-urile fiind la un loc, se pot crea „scenarii” prin care putem interacționa simultan cu mai multe dispozitive.