Cum să instalezi priza Vhub?

How to

Timp necesar: 5 minutes.

Dacă nu știi cum să instalezi priza Vhub, ai ajuns unde trebuie. Tot ceea ce trebuie să faci este să urmezi pașii următori pentru a face setarea acesteia.

 1. Instalare aplicație Smart Life

  Priza Vhub funcționează cu ajutorul aplicației Smart Life. Aceasta poate fi găsită în Google Play Store și în App Store. Aplicația se instalează în mod normal, ca orice aplicație obișnuită.

 2. Intrare în cont

  Aplicația Smart Life, ca orice altă aplicație pentru dispozitive smart, este pe bază de cont. Acest lucru te ajută să îți păstrezi toate setările, chiar daca schimbi dispozitivul de pe care o controlezi în mod normal.

 3. Adăugare priză Vhub în aplicație

  O dată intrați în cont, putem să adăugăm un nou dispozitiv. Pentru a face acest lucru, apăsăm pe butonul „+”

 4. Alegere tip dispozitiv

  Se pot adăuga foarte multe dispozitive în această aplicație. Trebuie sa alegem din acest ecran categoria Electrical, iar apoi să alegem „Electrical Outlet”

 5. Resetare priză Vhub

  Pentru a putea conecta priza la aplicație, trebuie să ne asigurăm că aceasta este gata de conectare. Pentru a face acest lucru, trebuie să apăsăm pe singurul buton de pe dispozitiv timp de 5 secunde, până când LED-ul este de culoare roșie și pâlpâie.

 6. Confirmare conectare

  Dacă LED-ul dispozitivului pâlpâie, atunci suntem gata de conectare. Confirmăm acest lucru în ecranul din aplicație.

 7. Conectare la rețeaua WiFi

  În noul ecran deschis, ni se spune să ne conectăm la rețeaua WiFi. Atenție însă că priza funcționează doar pe 2.4GHz. Alegem rețeaua, ne autentificăm prin adăugarea parolei iar apoi apăsăm pe butonul „Confirm”

 8. Așteptare conexiune

  În acest moment se face conexiunea între telefon și priză să i se transmită datele rețelei WiFi. După ce priza are aceste informații se va conecta la rețeaua WiFi aleasă.

 9. Alegere cameră

  Dacă s-au urmat toți pașii de mai sus, ar trebui ca în acest moment să vă apară un nou ecran in care vă puteți alege camera în care veți folosi dispozitivul. Această cameră poate fi schimbată oricând. Apăsăm „Completed” și e gata de folosire.

Cum să instalez priza Vhub să funcționeze și vocal?

Avem un articol pe site despre cum poți conecta aplicația Smart Life la Google Home.

IT-ist pasionat de tehnologie și tot ce înseamnă smart home. În timpul liber testează diferite produse și își filmează/scrie părerile prin diferite locuri. Mai este pasionat și de board games.