Cum să controlezi luminile Yeelight cu ajutorul lui Siri

How to

Time needed: 3 minutes.

Control Yeelight prin Siri. Mulţi am auzit despre acest lucru, dar dacă citeşti acest articol, înseamnă că vrei să afli cum poţi face acest lucru. Tot ce trebuie să faci este să urmezi paşii de mai jos.

 1. Adăugarea luminilor inteligente în aplicația Xiaomi Home.

  În acest pas trebuiesc urmate instrucțiunile de adăugare a luminilor inteligente din aplicația Xiaomi Home, pașii pentru instalarea luminilor fiind foarte simpli.

 2. Accesare „Automation”

  După instalarea luminilor inteligente prin intermediul aplicației de mai sus, este nevoie să accesăm iconița de automatizări, denumită în aplicație „Automation”. Aceasta poate fi găsită în partea de jos a ecranului principal din aplicaţia Xiaomi Home.

 3. Creerea automatizării

  Odată ce iconița automatizărilor a fost accesată, o nouă fereastră se va deschide. În acest nou ecran este necesar sa dăm tap pe simbolul „+”, aflat in partea dreaptă a paginii.

 4. Tap pe “Complete manually”

  În urma acțiunilor efectuate în pasul anterior, o nouă fereastră se va deschide, aici fiind necesar să accesăm secțiunea Complete manually.

 5. Selectarea luminii inteligente

  În acest pas este necesar selectarea becului, căruia dorim sa îi cream o comandă vocală. Aici se poate alege becul sau mai multe becuri pentru a crea un grup.

 6. Selectarea acțiunii

  În acest pas este necesar alegerea acțiunii dorite. Aceste acțiuni sunt predefinite într-o listă foarte lungă. Lista conține comenzi de on / off, scăderea intensitații, etc.

 7. Ultimul pas în creerea automatizării este salvarea acesteia.

  În acest pas, este nevoie să dăm tap pe butonul de save, pentru ca automatizarea să fie salvată.

 8. Add to Siri

  In acest pas, accesand butonul Add to Siri, putem accesa automatizarea dorită, și înregistra comanda dorită. Comenzile trebuie să fie înregistrate in limba engleză.

Automatizările create prin aplicația Xiaomi Home sunt foarte folositoare deoarece pot fi accesate si din camerele unde nu avem acces la asistenții virtuali fizici (Google Home). Automatizările pot fi accesate și de pe ceasurile Apple Watch.