Cum se pot controla simultan un grup de lumini smart

How to

Becurile smart sunt regăsite din ce în ce mai des în foarte multe case. Deoarece într-o cameră se pot regăsi mai multe corpuri de iluminat inteligente, acestea pot fi sinconizate într-un grup.

Sincronizarea lor se poate realiza prin intermediul aplicației Google Home. Odată sincronizate, becurile inteligente pot fi acționate în același timp pentru stingerea / aprinderea acestora sau schimbarea culorii, intensității etc.

Cum se pot adăuga becurile inteligente într-un grup?

Timp necesar: 2 minute.

  1. Adăugarea aplicațiilor partenere în Google Home app.

    Pentru a adăuga aplicațiile partenere în Google Home este necesară urmarea pașilor din acest how to.

  2. Adăugarea becurilor inteligente și a benzilor led inteligente în aplicația Google Home

    După ce becurile inteligente sau benzile led inteligente sunt instalate în aplicația lor proprie, este necesar doar un simplu refresh în aplicația Google Home pentru ca acestea să fie vizibile.

  3. Adăugarea luminilor într-o cameră

    Adăugarea luminilor într-un grup este foarte simplu de realizat. Dând tap pe lumina dorită, în partea stângă jos va aparea meniul „Add to a room” sau „Adaugă într-o cameră”, în funcție de limba setată pe dispozitiv.

Numărul becurilor inteligente adăugate într-un grup de comandă și control este limitat doar de numărul becurilor pe care le dețineti.

Grupurile de becuri inteligente pot fi folosite și pentru crearea rutinelor în care se pot defini diverse scenarii de lumini ce generează o atmosferă mai placută.

Grupurile becurilor inteligente scurtează foarte mult timpul de control al acestora deoarece pot fi acționate împreună pentru a îndeplini dorința utilizatorilor. Aceste grupuri reprezintă unul dintre beneficiile folosirii aplicației Google Home.