Lampa inteligentă MI Bedside Lamp 2

Review 4.8/5

Evoluția este incontestabilă. De la primele surse nocturne de lumină, mai precis focul, la lămpile alimentate cu combustibil fosil, la becurile cu halogen, ajungându-se la becurile cu LED. Tehnologia LED a evoluat foarte puternic în ultimii ani, ajungând să fie create becuri inteligente și lămpi inteligente, ce pot fi controlate Wi-Fi.

Lampa MI Bedside Lamp 2, compatibila Google, Alexa, smart home Apple Homekit, Wifi, varianta EU Globala
Vezi produs
Magazin: v39.ro

Evidențierea fiecărui colț din casă se poate realiza prin intermediul luminilor inteligente, mai precis cu ajutorul lămpilor inteligente Yeelight.

Lampa inteligentă Mijia Bedside Light 2

Controlul lămpii

Lampa poate fi controlată vocal, aceasta fiind compatibilă cu toti asistenții virtuali. În cazul în care doriți să controlați lampa vocal, prin intermediul telefonului, este necesară crearea unor comenzi vocale din aplicația proprietară Yeelight sau din aplicația Mi Home.

Pe langă controlul inteligent (voce sau prin aplicația Yeelight), lampa MI Bedside Lamp 2 își pastrează și caracteristica clasica a unei lămpi de noptieră, mai precis controlul manual.

Deoarece vorbim despre o lampă inteligentă, controlul manual al lămpii Bedside este realizat printr-un panou tactil. Acesta este compus din 3 senzori de atingere, fiecare fiind dedicat unei comenzi diferite. Butonul tactil din zona superioară este dedicat schimbării culorii lămpii, iar cel inferior este utilizat pentru schimbarea stării de funcționare (on/off).

Panou de comanda Mijia Bedside Light 2

Butonul tactil din mijloc este un atenuator variabil ce regleaza intensitatea luminii în funcție de dorința fiecărui utilizator.

Atenuator de intensitate a luminii Mijia Bedside Light 2

Culorile standard, interschimbabile prin panoul de control manual al lămpii, pot fi modificate usor prin intermediul aplicațiilor proprietare de control al lămpii (Yeelight sau Mi Home).

Totodată în intermediul aplicațiilor pot fi regăsite scene predefinite (Sunrise, Sunset, Tea Time, Night Mode, Birthday Party, Movie, Romance, etc). In functie de propriile preferinte, alte scene pot fi create și salvate. Scenele pot fi adăugate și in rutinele predefinite in Google Home, astfel încat să nu mai fie nevoie ca acestea să fie recreate manual sau să fie reconstruite de la 0.

Design

Dimensiunile de 200 mm in înălțime si 140 mm in lățime fac ca lampa Yeelight sa fie usor de situat în orice loc al casei pe post de lampă de noptieră sau lampă de decor.

Lampa este construită din materiale ce oferă un aspect modern și foarte tineresc.

Corpul luminos al lampei este alcatuit dintr-un policarbonat foarte subtire, rezistent la socuri, ce imită sticla extraordinar de bine. Materialul folosit la construcția corpului ajută la dispersarea luminii in toate unghiurile. In același timp, la intensitatea de 100%, lampa este foarte luminoasă, aceasta având o intensitate de 400 de lumeni.

Partea inferioară este alcatuită tot din policarbonat de culoare albă. Stabilitatea lămpii este asigurata de 3 zone de cauciuc ce nu permit alunecarea lămpii de pe obiectele pe care a fost amplasat.

Picioruse stabilizatoare de cauciuc Mijia Bedside Light 2

Tot in partea inferioară a lămpii se regaseste si mufa de alimentare, aceasta fiind plasată in partea opusă panoului de comandă.

Alimentare Mijia Bedside Light 2

Lampa se alimentează cu ajutorul incarcatorului din pachet. Priza incarcătorului nu este compatibilă UE, dar, împreuna cu lampa, magazinul V39.ro adaugă si un adaptor de priza pentru Europa.

Puterea lămpii și consumul

Consumul lămpii este de 9W, acesta având o intensitate luminoasă de 400 de lumeni. Alimentarea lămpii se realizează la prizele obisnuite de 240V.

In ceea ce priveste viața de funcționare, producatorul lămpii garantează aproximativ 25000 de ore de funcționare, mai precis 2 ani si 9 luni de funcționare continuă, fară intrerupere, acest lucru facând din lampa Bedside Light 2 un produs foarte fiabil.

Ecosistemul Yeelight

Lampa MI Bedside Lamp 2 impreună cu banda led inteligenta Yeelight Lighstrip Plus și becul inteligent Yeelight V2 formează o atmosfera incredibil de placută. Toate corpurile de iluminat se pot grupa, acestea putand fi controlate simultan. Închiderea becurilor, schimbarea culorilor si schimbarea scenelor se realizează simultan pe toate cele trei device-uri, cu întarzieri foarte mici una față de cealaltă.

Concluzie

Lampa formează un ansamblu spectaculos impreuna cu banda inteligenta Yeelight. Nu sunt deloc deranjat că lampa MI Bedside Lamp 2 nu este construită din materiale premium, din contra, oferă un aer foarte modernist și tineresc.

Sunt dezamăgit că nu exista diversitate in culori pentru lampa
MI Bedside Lamp 2, aceasta putand fi gasită doar sub culoarea alb.

PRO

  • Aspect foarte plăcut
  • Control prin dispozitivele smart home

CONTRA

  • Nu există diversitate in culorile lămpii, acest model putand fi gasit doar pe culoarea alb.
Lampa MI Bedside Lamp 2, compatibila Google, Alexa, smart home Apple Homekit, Wifi, varianta EU Globala
Vezi produs
Magazin: v39.ro