Șurubelnița electrică Wowstick 1P+ de la Xiaomi

Review 4.4/5

Lucrurile mici, de precizie, necesită unelte de precizie. Șurubelnița Wowstick 1P+ de la Xiaomi este exact de ce aveți nevoie dacă vă doriți o șurubelniță electrică ușor de folosit.

Set surubelnita electrica Xiaomi Wowstick Try, 20 bituri, 150r min, cuplu dual power MIX, silver
Vezi produs
Magazin: v39.ro
Șurubelnița electrică Wowstick 1P+

Specificatii

Material stick (surubelniță) Aliaj de aluminiu S2
Număr bituri/capete 20
Tensiune nominală DC 3V
Baterie 2 x baterii AAA (nu sunt incluse)
Conectori Conector magnetic șurubelniță și bit
Mod de operare Cuplu dublu 0,12 / 3 Nm
Dimensiuni corp șurubelniță Diametru 15.8mm, Lungime 173mm
Dimensiune bituri 4x28mm / 4x45mm
Autonomie 8 ore de lucru continuu
Altele– 150 rotații pe minut
– butoane dispuse lateral pentru control rotație înainte/înapoi

Design

Produsul este ambalat în 2 cutii individuale. Într-o cutie găsim șurubelnița propriu-zisă. Ea are dimensiunile unei eprubete. Aceasta are 17,3 cm lungime și 1,5 cm în diametru. Este realizată dintr-o carcasă din aliaj aluminiu și dispune de 2 butoane. Butoanele sunt ușor de folosit, chiar intuitive.

Șurubelnița se simte destul de bine în mână, greutatea este de aproximativ 230 de grame, astfel încât este ușor de lucrat pentru ore întregi. Șurubelnița este alimentată de două baterii AAA, care ar trebui să dureze 8 ore de utilizare continuă.

În cea de-a doua cutie găsim toate capetele(biturile) pentru șurubelniță. Acestea sunt dispuse pe un cadru într-un tub transparent de aceleași dimensiuni cu șurubelnița.

Biturile sunt din aliaj de otel, au o dimensiune de 4×28 sau 4x45mm și sunt 20 la număr:

PH000PH0PH2SL1.0
SL2.0SL3.0H2.5H3.0
T5T6T8P2
P5P6S0 Triunghi 3.0
Y0.6Y2.5U3.00.8

Distributia greutatii este, de asemenea, bine facuta astfel incat folosirea surubelnitei este una confortabilă. Această șurubelniță este mai mult recomandată pentru proiectele de tehnică fină, unde, în general se lucrează cu șuruburi mici și e nevoie de precizie. Dacă aveți nevoie de mai mult cuplu, cu alte cuvinte, mai multă putere pentru a deșuruba ceva strâns, dați drumul întrerupătorului și folosiți-vă de ea ca de o șurubelniță obișnuită.

La pachet vine și o husă dintr-un material fin la atingere prin care atât șurubelnița cât și cilindrul cu bituri pot fi transportate și depozitate la un loc.

Experiența în utilizare

Eu unul sunt mulțumit de șurubelnița aceasta. Am folosit-o și electric și manual. Dar lungimea poate fi un minus dacă vrei să o folosești în spații mai restrânse.

Viteza este de 150 de rotații/minut și cuplul maxim suportat este 0.12/3Nm. După depășirea acestui cuplu, șurubelnița se blochează și trece în modul manual. Din acest punct se poate folosi fără probleme ca o șurubelniță obișnuită.

Concluzie

În concluzie, șurubelnița Wowstick 1P+ de la Xiaomi își face treaba dacă o folosești în situațiile unde se impune precizie. Poți fi totuși conditionat de spațiile înguste unde poate ai vrea să o folosesti (gen carcasa unui PC).

Set surubelnita electrica Xiaomi Wowstick Try, 20 bituri, 150r min, cuplu dual power MIX, silver
Vezi produs
Magazin: v39.ro

Inginer, pasionat de maşini, mari şi mici, şi un pic de tehnologie. Tehnologia există peste tot. Dar nu poţi să aduci maşina în casă (încă). Şi atunci îşi exprimă ideile despre orice tehnologie aici.