Trepied selfie stick Xiaomi

Review 4.9/5

Câți dintre noi au avut nevoie de un trepied și un selfie stick în același timp? A apărut și o soluție pentru această problemă: Trepiedul selfie stick de la Xiaomi.

Tripod selfie stick Xiaomi, bluetooth 3.0, rotire stand 360 , inaltime ajustabila, gri
Vezi produs
Magazin: v39.ro

Specificații

Greutate152g
ModelXMZPG01YM
Dimensiuni45×49.5x190mm
AlimentareMicro-USB
BaterieLi-Ion 60mAh
Material tija Aliaj aluminiu
Telecomandă bluetooth Da, Bluetooth 3.0
Extensibil Da

Design și utilizare

Tripod-ul selfie stick Xiaomi, are un design compact care arată foarte bine. Acesta este confecționat din aluminiu, și este acoperit de un material foarte plăcut la atingere care oferă un grip foarte bun.

Ca și dimensiuni, acesta are lățime de aproximativ 5cm în partea de sus, unde se amplasează telefonul, și o lungime de 19cm. El se poate extinde până la 51cm. Atenție însă, dacă doriți să surprindeți mai multe persoane în modul selfie stick, că lungimea maximă nu este destul de mare pentru un telefon ce nu are cameră wide. Am folosit acest dispozitiv cu un Mate 20 Pro (wide camera) și un iPhone XS. La iPhone nu era o decizie tocmai bună pentru selfie-urile de grup.

Suportul pentru telefon, se poate roti în orice poziție, oferindu-ți posibilitatea de a prinde orice cadru fără prea mari bătăi de cap.

Din partea de jos a mânerului putem scoate într-un mod ușor 3 piciorușe care îți transformă selfie stickul într-un trepied. Acest lucru este de ajutor în momentul în care dorești să filmezi dintr-un cadru fix, sau vrei să faci o poză cu expunere îndelungată. Am folosit device-ul în mod trepied cu un Mate 20 Pro la o expunere de 30 secunde și nu am avut probleme. Țin să menționez că acesta a fost poziționat pe nisip și adia ușor vântul.

Tripodul Xiaomi dispune pe cadrul acestuia de o mini telecomandă, ce poartă rol de trigger pentru cameră. Acesta este detașabil, deci selfie stick-ul poate fi folosit ca trepied dacă dorești o poza de la îndepărtare. Conectarea telecomenzii la telefon se face prin bluetooth.

Concluzie

Dacă ești o persoană care face multe poze, acest trepied selfie stick este o soluție ideală, mai ales pentru călătorii, fiind foarte compact. Nu uita să ții cont de faptul că acesta se extinde doar până la 51cm, ceea ce nu este o lungime ideală pentru orice tip de smartphone.

Tripod selfie stick Xiaomi, bluetooth 3.0, rotire stand 360 , inaltime ajustabila, gri
Vezi produs
Magazin: v39.ro

IT-ist pasionat de tehnologie și tot ce înseamnă smart home. În timpul liber testează diferite produse și își filmează/scrie părerile prin diferite locuri. Mai este pasionat și de board games.